top of page

OVER ONS

Mike Gevaert begon met zijn eenmanszaak in 1991. 3 jaar later werd de eerste werknemer aangeworven en was de omschakeling naar een BVBA een feit. Jarenlang kende Gevaert een personeelsbestand van meer dan 6 werknemers, talloze vaste klanten en een goede reputatie in groot Antwerpen. 

Na de nodige opleidingen werd Olivier Van Gerwen in 2015 aangeworven als extra personeelslid. Door de goede klik met Mike en de aanhoudende interesse in de sector, heeft Olivier in 2020 besloten om zich in te kopen in de firma.

In 2022 werd dan ook besloten om de naam Gevaert om te vormen naar Gevaert - Van Gerwen. 

 

Oorspronkelijk was Gevaert - Van Gerwen vooral gekend voor zijn expertise in sanitair & cv in nieuwbouwprojecten, maar doorheen de jaren hebben ze ook de nodige ervaring opgedaan in renovaties.

U kan op ons rekenen voor alle werken m.b.t. sanitair, verwarming en ventilatie. Dit voor kleine werken alsook voor badkamerrenovaties, volledige renovaties en nieuwbouwprojecten.

Daarnaast werken wij met vaste partners voor elektriciteit, tegelwerken en schrijnwerkerij zodat wij ook op deze manier totaalprojecten kunnen aanbieden.

Badkamerrenovatie, nieuwe badkamer

CONTACT

Jaak Coveliersstraat 7, 2170 Antwerpen, België

E-mail: info@g-vg.be

Tel.: +32 495 57 63 41

Tel.: +32 468 32 30 81

Gevaert Van Gerwen RGB.png
Anker 1
bottom of page